Sidor

16.4.10

Sometimes I catch myself staring

Hello my deer

Kolla vem som stod utanför mitt fönster klockan 6.00 igår morse, hon hade en kompis med sig också. Förvånad blev jag i alla fall.

12.4.10

And if we hold on tight, we won't get lost in the light

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Lite fler bilder från spanienresan, dessa är från dag 1 (17 mars) i Leganes, staden där våra värdfamiljer bodde.

textures / les brumes

10.4.10

I do believe in the light, raise your hands up to the sky

I happen saving smiles for you


*
Jag letar tappert efter ett bra fönster att fota vid, trots att jag har två enorma söderfönster i mitt rum brukar jag få en papegoja i huvudet om jag ställer upp något stativ där. Idag utmanade jag dem dock eftersom jag behövde en ursäkt för att få testa reflexskärmen och självutlösaren jag fick i julklapp av min sis. Det var roligt! Synd att jag känner mig som en fjortonåring i full färd med att ladda upp egopics på lunarstorm bara. Men det kanske går över. Förr eller senare.

Någon som däremot tar helt amazing självporträtt är Isabell, det är henne jag stal idén med hatten från (hatten i fråga stal jag dock från min mamma)
Kolla bara det här:
Theme 52 - star sign
Theme 52 - vintage/retro
I'm a fool for you
Theme 52 - Animal
I told you I'm a rockstar
Fade into the background
Freelensing smoothie
I övrigt var det även hon som fick mig att inse storheten med textures på bilderna. Jag är en sån wannabe, men jag tycker hon tar hemskt fina bilder. Så titta!
Och på tal om wannbe, om ni inte redan listat ut det så leder stjärnan * som finns i nästan varje inlägg till låten vars lyrics jag fått rubriken från.

5.4.10

I believe in nothing, but the truth of who we are

Lizette and I

*
Förutom katt och höns har jag även ett gäng papegojor. Här är en av dem, Lizette, en mycket snokig nymfkakadua. Jag hoppas ni gillar webbcam-kvalitén lika mycket som jag.

4.4.10